Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Aluminiu alama cupru inox zinc

Membru Bizoo de 15 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Placi aluminiu compozite, placi BOND, alu-pp-alu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
MRG Stainless Group SRL va ofera cu livrare din stoc sau la comanda o gama diversificata de placi BOND (material compozit din aluminiu si polipropilena ALU-PP-ALU).
Va putem oferi marci de prestigiu precum: Etalbond, Dibond, Alucobond, Jbond, Alubond etc.
Acestea vin intr-o paleta de culori foarte variata, de la gri, alb, maro pana la imitatii de parchet, marmura, aur si altele.
Placa BOND este un panou compozit de tip sandwich alcatuit dintr-un miez de polietilena netoxica foarte bine lipit intre doua foi (fata-spate) din aluminiu fin. Fabricarea acestui produs presupune cea mai moderna tehnica de co-extrudare.
COMPOZITIE:
1 - strat de poliester
2 - strat de poliester / grund
3 - aluminiu
4 - adeziv
5 - polietilena

Foaia din fata este acoperita cu un strat durabil de vopsea colorata, protejata de o folie din plastic pe toata durata fabricatiei, transportului si instalarii.
Panourile din bond se produc in 3 grosimi de miez diferite, cu latimi de 1000, 1250 si 1500 mm si lungimi variind intre 1000 si 5000 mm.

Bond-ul reprezinta din punct de vedere tehnologic un produs avansat ale carui caracteristici unice incurajeaza design-ul arhitectural creativ.
Suprafetele curbe si multiplane in culori neasteptate confera o eleganta noua cladirilor si constructiilor de toate genurile.
Atractiv si suplu, bond-ul reprezinta solutia ideala pentru placarea suprafetelor interioare si exterioare atit ale constructiilor noi cit si ale celor renovate.
Materialul este rigid, usor si durabil. Poate fi modelat usor intr-o varietate mare de forme si are proprietati izolatoare foarte bune.

Bond-ul revolutioneaza conceptul de design pentru o gama de constructii cum ar fi: cladiri de birouri, mall-uri, banci, hoteluri, stadioane, pavilioane expozitionale, cladiri industriale, supermarket-uri, terminale pentru pasageri, puncte de taxare pe autostrazi, statii de benzina, tuneluri, panouri stradale, panouri publicitare si multe altele.

Design-ul unei anumite cladiri poate conferi stilul unei intregi zone si chiar a unui oras. Inovatiile continue de astazi in ceea ce priveste design-ul, fac din bond un aliat firesc al arhitectilor.
Ca material de placare exterioara, bond-ul are succes datorita usurintei in modelare, a gamei largi de culori si a incadrarii perfecte in peretii cortina.
Bond-ul satisface nevoia de forma, culoare, eleganta si armonie in design-ul interior.
Este important sa pastram frumusetea naturala a mediului inconjurator.
Orice constructie intr-un loc deschis solicita o atentie speciala.
Punctele de taxare de pe autostrazi si statiile de benzina, ale cladirilor industriale si ale tunelurilor, toate acestea necesita a fi gindite ca o parte integranta a mediului inconjurator.
O data in plus bond-ul reprezinta solutia ideala.

Pentru orice alte detalii nu ezitati sa ne contactati.
Program:
Luni-Joi
9-17
Vineri
9-14
Trimite mesaj
Din Gura in Gura