Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Aluminiu alama cupru inox zinc

Membru Bizoo de 15 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Tabla rulou, bara, teava, profile aluminiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
Aluminiu
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Compania noastra va poate oferi din stoc sau pe comanda o gama diversificata de produse din aluminiu: table aluminiu, placi din aluminiu, benzi aluminiu,folii din aluminiu, profile L, T, U din aluminiu, profile dupa desen din aluminiu, tevi aluminiu, tevi patrate si rectangulare din aluminiu, bare aluminiu, platbanda aluminiu, bare patrate din aluminiu, hexagoane din aluminiu, cornier aluminiu, scari din aluminiu, schele din aluminiu, paleti si cutii din aluminiu, cornier ambutisat din aluminiu etc.

Al este unul din cele mai raspandite metale in natura; el alcatuieste 7,4% din scoarta pamantului. Al nu exista in stare nativa. Dintre mineralele mai importante sunt: micele, feldspatii respectiv si produsele de alterare ale acestora: caolinul si argila, corindonul si varietatile lui, bauxita apoi criobitul.

Cel mai apropiat analog al borului - aluminiul - ocupa dupa raspandirea lui in natura locul al patrulea (dupa O, H si Si), reprezentand aproximativ 5,5% din numarul total de atomi ai scoartei pamantului. In istoria lui geochimica, aluminiul este strans legat de oxigen si siliciu. Cea mai mare cantitate de aluminiu este concentrata in silicatii de aluminiu (X 4). Un produs foarte raspandit de alterare a rocilor formate din acest mineral este argila, a carei compozitie fundamentala (corespunzatoare mineralului caolin), corespunde formulei Al2O3ˇ2SiO2ˇ2H2O. Dintre celelalte minerale de aluminiu, cele mai importante sunt bauxitul (Al2O3ˇxH2O) si criolitul (AlF3ˇ3NaF).

Este evident ca numai inlocuirea partiala a otelului cu duraluminiu ar avea un urias efect tehnico-economic. Din aceasta cauza, cat si datorita existentei in natura a unor rezerve practic inepuizabile de aluminiu, el este denumit pe drept cuvant "metalul viitorului".

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura