Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Aluminiu alama cupru inox zinc

Membru Bizoo de 14 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Platbanda zincata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Pe stoc
Nu
Descriere
MRG Stainless Group (Aluminiu, Alama, Bronz, Cupru, Inox, Zinc, Organe asamblare din inox, Mobilier din aluminiu pentru gradina) va ofera o gama diversificata de platbenzi din otel zincate.

Platbanda zincata
Dimensiune (mm)

50x5
50x4
40x5
40x4
40x3
30x4
30x3
25x4
25x3
20x2
20x1,5
Conform SR EN 10147-2002.

Protectia este realizata prin electrozincare. Platbanda metalica zincata este din punct de vedere al protectiei impotriva coroziunii comparabila cu platbanda lacuita si este utilizata ca electrod de impamantare sau pentru ambalarea pachetelor usoare cat si a celor grele. Acest tip de platbanda este indicata pentru transportul maritim de marfuri, cu risc ridicat de coroziune si pentru impamantare electrica.

Program
Luni-Vineri
09 - 16

Platbanda, platbenzi, zincare, zincata, zincate, otel, platbanda otel, platbanda din otel, platbanda de otel, platbenzi otel, platbenzi din otel, platbenzi de otel, platbanda zincata, platbenzi zincate, platbanda otel zincata, platbanda din otel zincata, platbanda de otel zincata, platbenzi otel zincate, platbenzi din otel zincate, platbenzi de otel zincate, platbanda zincata otel, platbanda zincata din otel, platbanda zincata de otel, platbenzi zincate otel, platbenzi zincate din otel, platbenzi zincate de otel.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura