Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Aluminiu alama cupru inox zinc

Membru Bizoo de 15 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Table din alama

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Daca aveti nevoie de produse din aliaje de alama, alame speciale sub forma de tabla, bare, tevi sau sarma pentru sudura sau diferite aplicatii tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

Va putem oferi table din alama cu o grosime incepand de la 0.5 mm pana la maxim 6mm, aliajul oferit este CuZn37, formatul standard este de 1000x2000mm, la unele grosimi mai avem uneori si 600x2000mm.

De la grosimea de 2mm va putem oferi si o jumatate de foaie.

Starea lor este jumatate tare, doar la 0.5mm avem si tabla in stare moale, folosita in cele mai multe cazuri de artistii plasticieni.

La comanda am adus si table de 100mm grosime si la dimensiuni atipice conform cerintelor clientilor nostri.

In cazul in care grosimea solicitata se afla pe stocul furnizorilor externi va putem aduce produsul in termen de 1-2 saptamani, in caz contrar in cazul in care aveti nevoie de minim 500kg se pot aduce din fabricatie noua, numai ca livrarea se face in cel putin 4saptamani.

Barele din alama sunt sub forma rotunda, patrata, hexagonala sau sub forma de bauri gaurite folosite cel mai des pentru bucse.

Aliajul cel mai uzual este CuZn39Pb2 sau CuZn39Pb3.
Lungimea standard este de 3000mm, incepand cu dimensiunea de 25mm va putem oferi si lungimi mai mici conform cerintelor dumneavoastra.

Tevile din alama sunt momentan doar sub forma rotunda, la comanda se pot aduce si alte formate, dar numai pentru cantitati de minim 500kg si cu o livrare in termen de minim 4saptamani.

Din pacate datorita unei cereri destul de mici nu tinem pe stoc decat tevi cu grosimi de 1, 1.5 sau maxim 2mm grosime.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati !
Program nostru de lucru este de Luni pana Joi intre orele 9 si 16, Vineri incepem la aceeasi ore dar numai pana la ora 14. In weekend liber.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura