Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Aluminiu alama cupru inox zinc

Membru Bizoo de 15 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Cabluri electrice de energie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cablu de Energie
Acestea sunt folosite intr-o multitudine de aplicatii, asa cum o sa vedeti si mai jos, existand o gama foarte diversificata de cabluri electrice de energie din cupru sau din aluminiu.

Cablurile pentru instalatiile interioare sunt produse cu conductoare rigide, unifilare (masive) sau multifilare (cablate) pentru aplicatii fixe sau cu conductoare flexibile de cupru pentru utilizari mobile.
H07V-U and H07V-R (UK: 6491X)
H07V-K (UK: 2491X)
H05V-U (UK: 6491X)
H05V-K (UK: 2491X)
H05RR-F
H05VV-F
H03VV-F
NYIFY-O & NYIFY-J
H03VH-H
NYM
H05VV5-F (UK: 3185Y)
Twin Flat
Triple Flat
H05RN-F
H07Z-U and H07Z-R (UK: 6491B)
NO7V-K
AFY

Cablurile de semnalizare si control sunt utilizate in principal in aplicatii industriale, la panouri electrice, pentru transmisia de semnale electrice, pentru instaltii fixe sau ne-fixe, de interior sau exterior.
NYY
XLPE/PVC/SWA/PVC
CSYY; CSYY-F CSYEY; CSYEY-F CSYAbY; CSYAbY-F CSYEYAbY; CSYEAbY-F

Cablurile pentru instalatiile exterioare sunt fabricate cu conductoare rigide, unifilare (masive) sau multifilare (cablate) sau cu conductoare flexibile de cupru si de asemenea cu conductoare rigide, unifilare sau multifilare din aluminiu. Conductoarele rigide de sectiuni mai mari din cablurile cu doua pana la patru conductoare sunt de obicei de forma sector.
Compoundurile pe baza de XLPE, PVC, LSF/LSOH si elastomeri sunt pricipalele materiale utilizate pentru izolatiile acestor cabluri. Compoundurile pe baza de PVC, PE, LSF/LSOH si elastomeri sunt pricipalele materiale utilizate pentru mantalele acestor cabluri.
Sarmele de otel (sau aluminiu pentru cablurile monopolare) sau benzile de otel pot fi aplicate sub mantaua exterioara a cablurilor, conferindu-le acestora o protectie mecanica suplimentara.
XLPE/LSF(LSZH)/SWA/LSF(LSZH), XLPE/LSF(LSZH)/AWA/LSF(LSZH)
2YSLCY
NYCY /NYCWY
VDE 0276-603, VDE 0276-627
H01N2-E
H07RN-F

Cabluri cu intarziere la propagarea flacarii, rezistente la foc, fara halogeni (cablurile cu emisie redusa de fum si cu intarziere marita la propagarea flacarii), utilizate in aplicatii in care este necesara o protectie sporita a oamenilor si a echipamentelor in caz de incendiu, sunt realizate cu conductoare rigide unifilare sau multifilare din cupru cu izolatii din LSF/LSOH, XLPE sau EPR si mantale din LSF/LSOH sau EVA.
N2XCH FE 180
NHXMH
(N)HXMH FE 180 E30
NHXH FE 180 E30
N2XH / N2XCH
NHXHX FE 180 E30
N2XH FE 180 E30

Cabluri de medie tensiune
Cablurile de medie tensiune sunt realizate cu conductoare din cupru sau aluminiu si izolatie din XLPE. Daca se solicita, conductoarele pot fi realizate si cu protectie longitudinala la patrunderea apei.
XLPE/CWS/PVC
XLPE/CTS/PVC/SWA/PVC
N2XSY-NA2XSY
ACYEAbY, ACYEAbY-F, (A)CYEAbY, (A)CYEAbY-F
CMCCGCEf

Cabluri de inalta tensiune
Cablurile de inalta tensiune sunt realizate cu conductoare din cupru sau aluminiu si izolatie din XLPE. Daca se solicita, conductoarele pot fi realizate si cu protectie longitudinala la patrunderea apei.
XLPE/Pb/PVC
XLPE/CWS/PVC

Conductoare de cupru (pentru impamantare) conductoare aeriene de cupru, aluminiu si acsr

Cabluri de energie de joasa tensiune
Cablurile de energie de joasa tensiune sunt fabricate cu conductoare rigide, unifilare sau multifilare sau cu conductoare flexibile de cupru si de asemenea cu conductoare rigide, unifilare sau multifilare din aluminiu.
NYY
ACYY; ACYY-F
NAYY
ACCBYY
CCBYY
H07RN-F
TYIF
T2XIR
H07RN8-F
H01N2-D
H01N2-E
NSSHou
CMCCGCEf
NSGAFou

Cabluri navale
Cablurile cu emisie redusa de fum si cu intarziere marita la propagarea flacarii, utilizate la bordul navelor in aplicatii in care este necesara o protectie sporita a oamenilor si a echipamentelor in caz de incendiu, sunt realizate cu conductoare rigide unifilare sau multifilare din cupru, cu izolatii din XLPE sau EPR si mantale din LSF sau elastomeri fara halogeni.
LCM-HF
LCM-FRHF
LCSM-FRHF
LCSM-HF
EPR/CSP(SW2)
RFCS-FRHF
RFCS-HF

Pentru orice detalii contactati-ne
Luni-Joi: 9-16
Vineri: 9-14

cablu, cabluri, cablu energie, cablu de energie

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura